Natalna astrologija

Natalna astrologija je oblast  astrologije sa kojom ponajviše laici poistovećuju astrologiju.To je daleko od istine, jer je ova oblast doživela svoju popularnost u poodmakloj fazi samodeformacije i udaljavanja od svojih izvornih principa. Psihološka astrologija koja svojim mlakim i uopštenim izrazima laska praktično svakome izgubila je svu praktičnu vrednost koju je do pre nekoliko stotina godina još imala. Ona u svom izvornom obliku odslikava i dobro i loše u nama i ne nudi nam nikakve bajke koje uspavljuju naš kontakt sa realnim životom i energijama što ga on donosi…

Za suočavanje sa istinama iz naše natalne karte potrebna je hrabrost. A to je istovetna situacija onima u koje dolazimo na našem životnom putu. Astrologija u stvari nudi uštedu vremena na ličnom putu samospoznaje. A to sve ima smisla samo ako sa tim saznanjima nešto i učinimo.

Natalna astrologija se bavi izučavanjem i analizom temperamenta, genetskog nasleđa i potencijala pojedinca. Upoznavanje sa suštinom pojedinca nas istovremeno dovodi i do sudbine kojoj nesvesno (ili sasvim retko – svesno) stremi.

Ukoliko vas  zanima da saznate nešto više o natalnoj karti kliknite na sledeći link.
Natalna karta»»