Dobro došli na internet stranu
HOLISTIČKE ASTROLOGIJE!

Koristite tajno znanje kraljeva! 


Na raspolaganju  su vam tekstovi i profesionalne usluge internacionalnog astrologa sa preko 20 godina iskustva  u radu sa klijentima širom sveta!


Ova internet stranica je nastala na molbu i sugestije velikog broja mojih klijenata, prijatelja i poznanika. Ideja je da se preko interneta što veći broj ljudi upozna sa delotvornim i istinskim višemilenijumskim principima izvorne astrologije.

Na žalost svih iskrenih zaljubljenika astrologije, devet desetina preo- vlađujućih činjenica koje su javnosti dostupne o astrologiji su lažne, ili pak suštinski deformisane. Za takvu manipulaciju  postoje veoma jednostavni razlozi.

Kroz skoro celu istoriju sveta, astrološki plodovi  su bili dostupni samo kraljevima i visokoj aristokratiji.Ona je bila i ostala elitistička disciplina koja deli isti cilj sa današnjom naukom – proceniti najvažnije odnose i pojedinosti,te PREDVIDETI  BUDUĆNOST koja se može očekivati.

Pravih astrologa je uvek bilo malo i obično su tada imali više uloga –  naučnika, astronoma, astrologa, lekara i dvorskih savetnika. Primer za to je poznati kraljevski astrolog Johan Kepler koji je otkrio osnovne zakone kretanja planeta, uspešno predvideo datum smrti poznatog vojskovođe Valentajna kao i datum svoje smrti. Bio je poznat i po preciznom predviđanju oluja i velikih nevremena, tako da su njegovi sugrađani verovali da ima natprirodne moći…

Danas su pređašnje kraljeve zamenili drugi vladari, predsednici, premijeri i ‘moderna aristokratija’ koja ono najvrednije teži da zadrži za sebe, dok se svim ostalima prezentuje ‘novinska astrologija’ sunčanih znakova koja je medijski proizvod – praktično bez ikakve suštinske veze sa funkcionalnom astrologijom koja je za najviši cilj imala praktično rešavanje problema.

Astrologija se bavi širokim spektrom pojava – odnosima nacija  i ratovima između država; predviđanjem vremenskih prilika i zemljotresa; medicinskom dijagnostikom i lečenjem, procenom karaktera i sudbine pojedinaca, porodica, dinastija; poslovnim i ljubavnim slaganjem osoba ili grupa; nalaženjem nestalih predmeta ili odgovora na važna pitanja koja prevazilaze nivo znanja ili informisanosti upletenih osoba; prošlim životima pojedinaca ili pak u moderno doba i procenom fluktuacija na berzi…

Nadam se da će ova internet-stranica pomoći da se bar donekle rastera magla kojom je čak i u današnje vreme interneta obavijena tradicionalna i holistička astrologija. Ogroman finansijski profit koji se širom sveta pravi zloupotrebom i iskrivljenjem izvorne astrologije nadjačao je kod mnogih ljubav za istinom i očuvanjem pravog znanja.

Najveća mi je želja da svi oni pravi zaljubljenici u zvezde i astrologiju ovde nađu informacije koje će im uštedeti godine lutanja i pružiti mogućnost da vide bar deo svetla na kraju tunela koji vodi u veliku dvoranu mudrosti koju su posetili i Kepler, i Tiho, i Ptolomej  kao i  brojni drugi prethodnici koji su širili slavu astrologije i Božanske promisli (koja daje takt muzici planetarnih sfera) hiljadama godina unazad!

Dobrodošli u svet holističke astrologije, koji će vam približiti tekstovi sa ove internet stranice! Vaši komentari i kritike su dobrodošli !