Projekat Zemun Gornji Grad

Kompleks stambenog bloka od 6 lamela sa okolnom infrastrukturom

Zemun Gornji grad

Kompleks zgrada koji se nalazi u Zemunu u Dobanovačkoj ulici sastoji se od 6 lamela, odnosno objekata, stambene namene sa oko 180 stanova u koje takođe spada i obdanište, komercijalni deo podzemna garaža i okolna infrastruktura.

Naša firma je tu radila na ugradnji stakala na svim balkonima, povučenim spratovima, staklene ograde na stepenicama. To uključuje smišljanje rešenja, projektovanje, naručivanje svog potrebnog materijala i ugradnju. To takođe uključuje i bravarske radove, izradu “U” profila u koje se staklo montira, izradu i montiranje lajsni od nerđajućeg čelika (Inox) i lajsni na gornjem delu stakla u vidu rukohvata, koje imaju zaštitnu namenu kao i estetsku. Staklena ograda na stepeništima u svim zgradama, veoma modernog dizajna koji prati duh savremene arhitekture, kao i projektovanje i ugradnju rukohvata na njima.

Takođe smo bili uključeni i u sve druge bravarske radove gde smo projektovali i montirali metalne konstrukcije izlaza iz garaža, obložene duplim kaljenim staklom debljine 10mm+PVB+10mm, sa anti-panik bravom na vratima i električnim bravama, ograde oko ulaza u garaže sa žaluzinama, ograde oko ulaza u obdanište, nadstrešnice projektovane i napravljene sa pred-napregnutim sistemom od gvožđa i staklom. Zaštite za kontejnere koje se nalaze na dve lokacije na parceli. Ugradnju metalnih profila u garaži ispod sloja epoksidnog betona koji imaju ulogu limitiranja i nivelisanja betona. Projektovanje, izrada i ugradnja rešetki na slivnicima na ulazu i izlazu iz garaže.

nazad