Vila na Dedinju

Impozantna vila u jednom od najlepših delova grada

Dedinje

Velelepna zgrada na Dedinju u veoma modernom arhitektonskom rešenju napravljena da ukrašava jedan lepši deo Beograda. Nalazi se na samom uglu dveju ulica što joj daje poseban izgled. Jedan od najvećih problema koji je postojao pri planiranju je bio sam prilaz gde smo mi smislili rešenje i projektovali smo mali most koji daje prilaz od ulice u sam ulaz u objekat. On je obložen posle ravnajućim slojevima i keramikom, kao ograda na njemu su postavljena stakla koja su jako otporna na pritisak. Ceo taj unikatan prilaz zgradi daje jednu potpuno novu celinu arhitektonskom izgledu.

Na balkonima i terasama su postavljene staklene ograde od duplog laminiranog stakla. Tu su francuske terase na koje smo montirali nosače za stakla od nerđajućeg čelika, na koje se kače stakla. Francuske terase u jednom modernom izgledu daju poseban oblik zgradi.

Staklena ograda na unutrašnjim stepenicama daje posebnu dimenziju enterijeru i savremen i moderan duh. Naša firma je takođe montirala parapetna stakla na povučenom spratu kao i stakla oko zgrade u dvorištu i oko bazena.

nazad