Ljubavni Horoskop!

Proverite budućnost veze sa vašim partnerom !

Najčešće nije jednostavno pronaći pravog partnera suprotnog pola!

To se poklapa sa slabim poznavanjem sebe ili guranjem pod tepih onih delova sopstvene ličnosti kojima nismo spremni  “izaći na crtu” !

Sa druge strane, kakvog god partnera da imamo u nekom trenutku on je u najvećem broju slučajeva baš onakav kakav nam je potreban u trenutnoj fazi emocionalnog sazrevanja. Svaki partner je ipak “pravi”, sve dok nam pomaže na našem putu do partnera sa kojim ćemo doseći maksimum sopstvenog emocionalnog i polnog potencijala kao muškarac ili žena…

Dosta “filozofiranja” reći ćete ! Ja želim da pronađem svog “idealnog” partnera, svoju drugu polovinu koja će mi život učiniti lepšim ili možda podnošljivijim… “Ljubav tražim ! Zar je to toliko mnogo? ” I baš u toj reči ‘idealan’ krije se problem privlačenja ODGOVARAJUĆEG partnera !

Sa ‘idealnim’ partnerom ne možete živeti – jer ne postoji, skoro svaki partner je ‘pravi’, ali ono što vama treba je partner koji je vama ODGOVARAJUĆI, odgovarajući  po vašoj meri snage, inteligencije, strasti i lepote…

Zlatno je pravilo da, ono što tražite morate prvo davati, i dok to ne naučite, nikakve strategije neće mnogo pomoći. Prvo dobro upoznajte sebe, kako bi znali šta je to što vam odgovara, a zatim pružajte  ljubav onima čiju ljubav želite. U tome imajte mere i ne preterujte, dok vam vaš partner bar približno ne uzvrati. Ljubav između muškarca i žene ipak nije istovetna i podudarna sa ljubavlju prema nekom ko je bespomoćan, kao što je to na primer dete! Toliko o teoriji, ostalo je praksa…

Astrologija vam može pomoći u vašoj ljubavnoj potrazi…

Oblast astrologije koja se bavi slaganjem partnera vezano za ljubav, posao ili neki drugi oblik udruživanja naziva se SINASTRIJA.

Ukoliko poznajete tri bazična elementa vaše natalne karte i karte vašeg partnera, moći ćete da, na osnovu niže date tabele, u velikom broju slučajeva ustanovite potencijal za slaganje sa drugom osobom…

Data tabela je samo jedan mali izvod iz sinastrije. Slaganje partnera se u astrologiji proverava upoređivanjem natalnih karata partnera, tako da je dati mali test samo ‘predjelo’ iz oblasti sinastrije.

To što znate da ste rođeni u znaku Blizanaca, a vaš partner npr. u znaku Vodolije kazuje vrlo malo ili skoro ništa o vašoj međusobnoj kompatibilnosti.

Da biste proverili bazično slaganje sa vašim partnerom morate znati  u kom znaku se nalaze vaše Sunce, Mesec i Ascendent (podznak), kao i  u kojim znacima se nalaze Sunce, Mesec i Ascendent vašeg partnera.

Za prva četiri reda Tabele 1 pogledajte slaganje Sunca i Meseca uTabeli 2, a zatim dajte sebi poene u odnosu na kriterijume date uTabeli 1. Saberite poene, pri čemu ćete dobiti jedan broj od 0 do 12.

Tabela 1

Način  ocenjivanja rezultata ovog malog testa možete naći ispod tabele broj 2, koja prikazuje slaganje sunca i meseca partnera.

Tabela 2

Ukoliko vaše partnerstvo ima manje od 4 poena, ono mora biti analizirano uz pomoć kompleksnijih astroloških tehnika i o njemu se sa izvesnošću ne može puno reći.

Ukoliko je rezultat između 4 i 6 poena, to je osnova jednog skladnog partnerstva.

Ukoliko za rezultat našeg malog testa dobijete između 7 i 12 poena to je odlična osnova za trajnost veze, lepo i divno partnerstvo ! Što je broj poena veći, vaš zajednički potencijal je jači.

Ne brinite suviše ukoliko u ovom malom testu niste sakupili veliki broj poena. Iznesena tri elementa su samo mali deo sinastrije, a tek sveobuhvatna analiza horoskopa svakog partnera ponaosob, kao i stepen harmonije njihovog ‘preklapanja’ daje tačnu sliku vašeg partnerstva u vremenu koje dolazi.

Ukoliko gornji test pokaže dobar rezultat  vaša međusobna veza je sa sa velikom verovatnoćom ODGOVARAJUĆA. Ukoliko na testu ne sakupite veliki broj poena, to znači da morate upotrebiti složenije astrološke tehnike koje ne možemo predstaviti u okviru ovog testa….

Astrološko upoređivanje horoskopa je najkompleksnija  i vremenski najzahtevnija oblast astrologije. Jedna sinastrijska analiza zahteva tri do četiri puta više vremena nego što je potrebno za izradu jedne natalne karte.

Takozvani “ljubavni” horoskop pokazaće vas i vašeg partnera onakvima kakvi jeste, a to će na kraju odrediti sudbinu vaše veze u vremenu. Ova tehnika omogućava shvatanje onoga što dolazi, bez potrebe da se sve što će doći  i proživi.To nije baš uvek zabavno, ali je često umirujuće…